Papryka czerwona pieczona w zalewie.
Skład : papryka (63%), woda, cukier, sól, czosnek, regulator kwasowości: kwas octowy.
Wartość energetyczna w 100g: 26kcal
Kod kreskowy : 3800018506245
Skorowidz:
E 260 Kwas octowy
Ze strony Federacji Konsumentów ( http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=35 )
Wytwarzany metodą fermentacyjną (przez mikroorganizmy) regulator kwasowości i konserwant. Ma zdecydowanie kwaśny smak. Występuje w naturze. Skoncentrowany kwas może prowadzić do zniszczenia tkanek. Występuje w artykułach spożywczych wyłącznie w dawkach nie zagrażających zdrowiu. Uważany za nieszkodliwy.
Skład : papryka (63%), woda, cukier, sól, czosnek, regulator kwasowości: kwas octowy.
Wartość energetyczna w 100g: 26kcal
Kod kreskowy : 3800018506245
Skorowidz:
E 260 Kwas octowy
Ze strony Federacji Konsumentów ( http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=35 )
Wytwarzany metodą fermentacyjną (przez mikroorganizmy) regulator kwasowości i konserwant. Ma zdecydowanie kwaśny smak. Występuje w naturze. Skoncentrowany kwas może prowadzić do zniszczenia tkanek. Występuje w artykułach spożywczych wyłącznie w dawkach nie zagrażających zdrowiu. Uważany za nieszkodliwy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz